Brandcode groeit mee met Strypes

Strypes is een specialist in technische en industriële automatisering. Met een team van experts leveren zij complexe, technologische oplossingen voor diverse opdrachtgevers. Door de positieve ontwikkelingen en groei van het bedrijf is de huisstijl van de organisatie aan vernieuwing toe.

Presentatie op locatie

Onlangs is Brandcode bij Strypes op bezoek geweest om een presentatie op locatie te geven. Centraal hierin stond de nieuwe website, (re)branding, UX design en een SEO-contentstrategie. Door onze hands-on aanpak zijn er direct nieuwe voorstellen gepresenteerd.

Specialisten aanwezig

Voor ieder specialisme heeft Brandcode een expert in huis. Zo zijn onderwerpen als visual identity en design, website development, SEO en een contentstrategie aan bod gekomen. Per thema is de opdrachtgever vrij om ons van input te voorzien. Samen bepalen we de juiste richting, zodat we gelijk kunnen door ontwikkelen.

Werkzaamheden in volle gang

De presentatie is goed omarmd en inmiddels zijn de werkzaamheden in volle gang. We zijn trots dat Strypes dit jaar voor Brandcode heeft gekozen!

Binnenkort meer over het resultaat van de nieuwe website, branding en content.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Interview met Rob de Kleijnen

Een digitale uitdaging? Brandcode helpt!

Vacature: Creatieve Eventmanager met sales kwaliteiten