Strategy & Visual Identity

Discover your Brandcode.

De Brand Identity omvat waar je voor staat als bedrijf, wie je wilt zijn en wat je uitstraalt. Hoe positioneer je jouw product of dienst in de markt? Wat is de toegevoegde waarde voor de doelgroep? Samen formuleren we daadkrachtige antwoorden en vertrekken we vanaf een heldere uitgangspositie.

Ontwikkelen van de Brand Identity

Veel ondernemers weten maar al te goed wat ze doen, maar niet direct waarom ze het doen. Toch is het belangrijk. Het vormt het DNA van je organisatie. Het is de basis voor al je communicatie-uitingen en de bijbehorende strategie. Hoe wil je de organisatie positioneren en welke kanalen zijn geschikt? Hoe bereik je de gewenste doelgroep en blijf je onderscheidend in een competitieve markt? Onze ervaren designers, developers en strategen zetten de ‘why’ van jouw organisatie om in een onderscheidende positionering. Zowel voor bestaande als nieuwe organisaties.

BEKIJK CASE

“Het vormt het DNA van je organisatie. Het is de basis voor al je communicatie-uitingen en de bijbehorende strategie.”

Krachtige visuele elementen

De visual identity omvat alle visuele elementen die tot de bedrijfsuitingen behoren. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom streven we ernaar, in overleg met de klant, op korte termijn het juiste gevoel te creëren. Met een hands on werkwijze presenteren we in een vroegtijdig stadium de eerste voorstellen voor logo, kleur, typografie, beeld en vormtaal. Samen werken we het concept verder uit en zorgen we dat alle elementen matchen met jouw Brandcode.

Klopt de Brandcode van jouw bedrijf nog?

Brandcode versterkt bedrijven met onderscheidende (re)branding en corporate communicatie. Dit doen we door slimme strategieën, creatieve content, fotografie, video-producties en huisstijlen. Klopt de Brandcode van jouw bedrijf nog? Wij steken het graag in een nieuw jasje.

Meer weten over strategie en design?

Onno Schaap
Creative Director

Bel gerust!
+31 (0)70 756 75 77

NEEM CONTACT OP

Naast Strategy & Visual Identity kunnen we je helpen met: