Marketing & Campaigns

With guts, creativity and distinctive character

Met lef, creativiteit en onderscheidend vermogen realiseren wij jouw marketingdoelstelling. Vanuit een helder en creatief concept bereiken we de doelgroep met triggerende uitingen. We realiseren een concept dat blijft hangen, uitdaagt tot actie of direct het voordeel laat zien. Van traditionele campagnes zoals radio, tv, billboards, flyers, magazines, outdoors campagnes en commercials tot digitale online campagnes.

Creatieve concepten

Zowel offline als online kunnen wij met onze doordachte en onderscheidende concepten de gewenste doelgroep bereiken. Traditionele marketing en digitale marketing kunnen elkaar enorm versterken. Ook kunnen beide disciplines los worden ingezet. In een door Brandcode ontwikkelde campagne voor het tegengaan van autodiefstal is gekozen voor een geïntegreerde online en offline aanpak. Voor het promoten van een prominente stand op een internationale beurs zijn we veelal aan de slag gegaan met opvallende offline communicatie-uitingen.

BEKIJK CASE

Media strategie

Nadat onze creatieve concepten zijn goedgekeurd gaan we aan de slag met de uitvoering. Via welke kanalen kunnen we de doelgroep optimaal bereiken? De keuzes hierin zijn afhankelijk van budget, het doel en de organisatie. Voor lokale organisaties wordt een andere media-strategie gekozen dan bij internationale organisaties.

“Succesvolle campagnes doen we door te luisteren naar de klant, in te spelen op de doelgroep, creatieve concepten te ontwikkelen en deze slim via de juiste kanalen te verspreiden.”

SEO en SEA campagnes

Met de inzet van SEO optimaliseert Brandcode websites om een hogere organische positie in de Google zoekresultaten te bemachtigen. Met SEA-campagnes zorgen we dat organisaties op korte termijn hoog in de Google posities worden vertoond. Dit zijn de betaalde campagnes. Door de juiste verhouding tussen SEO en SEA realiseren we meer naamsbekendheid, traffic naar de website en eveneens een hogere kans op kwalitatieve leads.

Contentmarketing

Met contentmarketing creëren we relevante en waardevolle content voor de doelgroep. We schrijven content in de vorm van blogs, whitepapers, SEO-pagina’s, nieuwsberichten en artikelen. Ook kunnen we inzetten op professionele video-marketing. Hiermee creëren we extra merkbeleving, dynamiek, bereiken we effectief de doelgroep en roepen we de juiste emoties op.

Succesvolle campagnes

Brandcode heeft inmiddels een groot aantal succesvolle campagnes ontwikkeld. Zowel online als offline. Dit doen we door te luisteren naar de klant, in te spelen op de doelgroep, creatieve concepten te ontwikkelen en deze slim via de juiste kanalen te verspreiden. Het zorgt voor meer naamsbekendheid, waardering voor het merk, traffic naar de website en nieuwe klanten.

Meer weten over Marketing & Campaigns?

Onno Schaap
Creative Director

Bel gerust!
+31 (0)70 756 75 77

NEEM CONTACT OP

Naast Marketing & Campaigns kunnen we je helpen met: