Photography

Get the picture.

Op zoek naar professionele fotografie voor jouw organisatie? Brandcode beschikt over een eigen afdeling en studio voor fotografie en beeldbewerking. Inmiddels hebben we ruim 30 jaar ervaring in verschillende vormen van fotografie: van bedrijfsfotografie tot vastgoedfotografie en van reportagefotografie tot productfotografie. Zo geef je jouw doelgroep de juiste impressie en laat je zien wie je echt bent.

Reportagefotografie

Met reportagefotografie leggen we jouw event vast. Bij deze vorm van fotografie draait alles om de beleving en het vastleggen van een emotie. Van een presentatie tot een grootse opening, elke gelegenheid verdient het om professioneel vastgelegd te worden. Zo maak je van een bijzondere dag een blijvende herinnering.

Prinses Maxima Fokker Terminal Den Haag

Vastgoed/architectuurfotografie

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in vastgoed- en architectuurfotografie. Het is een creatie waarin de kunst van architectuur, design en fotografie samenkomen. Of het nu om een bedrijfspand of een woning gaat: wij brengen het op de juiste manier in beeld, zodat het de aandacht krijgt die het verdient.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie gaat verder dan wat foto’s van je medewerkers. Ook je pand, de omgeving, je klanten en processen kunnen we professioneel in beeld brengen. Met professionele bedrijfsfoto’s zorgen we voor herkenbaarheid en betrouwbaarheid van jouw bedrijf. Of je nu een kantoor, een restaurant, of winkel hebt: wij brengen in beeld wat jouw bedrijf uniek maakt.

Portretfotografie

Tegenwoordig is een online presentatie belangrijker dan ooit. Het is de eerste impressie die iemand van je krijgt. Dat kan op je website zijn, maar ook op social media. Een krachtige portretfoto laat zien wie jij bent. Dus weg met die selfies en kies voor een krachtige eerste indruk.

“Geef jouw doelgroep de juiste impressie en laat je zien wie je echt bent.”

Reclamefotografie

Fotografie ten behoeve van de promotie van jouw product of dienst Dit kan als onderdeel van een commercial, maar ook voor folders, magazines, posters of flyers. Onze fotograaf zorgt dat de essentie in beeld wordt gebracht en op een positieve manier de aandacht wordt getrokken.

jungerhans, woon-sfeer

Productfotografie

Professionele foto’s van je producten zorgen voor meer verkoop. Dat is wel bewezen en zeker bij webshops of in de e-commerce branche ontzettend belangrijk. Of het nu gaat om schoenen, sieraden, kleding of horloges: onze productfotograaf brengt de juiste waarde in beeld. Zo kopen de klanten bij jou, en niet bij de buurman.

Horloge studiofotografie

Meer weten over fotografie?

Onno Schaap
Creative Director

Bel gerust!
+31 (0)70 756 75 77

NEEM CONTACT OP

Naast fotografie kunnen we je helpen met: