Digital Design & Development

Grow your business with Brandcode

Brandcode ontwikkelt heldere designs en digitale oplossingen die waarde toevoegen voor onze opdrachtgevers. Van websites tot apps en van template oplossingen tot maatwerk-software. Kortom: digitale oplossingen die klaar zijn voor de toekomst.

Applicatie en website ontwikkeling

Afhankelijk van de klantvraag bouwen we een app, een Symfony open source of WordPress website. Van grote digitale platforms tot kleinere B2B-websites en van template websites tot maatwerk oplossingen. Brandcode zorgt ervoor dat de klantvraag optimaal wordt beantwoord en dat er echt waarde wordt toegevoegd door slimme keuzes.

        

Digitale oplossingen

Ideeën en concepten zetten we om in digitale oplossingen. Door gebruik te maken van beproefde methoden is kwaliteit gegarandeerd. Gebruiksvriendelijkheid, look & feel en veiligheid zijn hierin belangrijke voorwaarden. Onze apps, websites en overige maatwerk oplossingen worden gebouwd op betrouwbare frameworks en platforms.

BEKIJK CASE

“Brandcode zorgt ervoor dat de klantvraag optimaal wordt beantwoord en dat er echt waarde wordt toegevoegd door slimme keuzes. ”

UX design

Door gebruik te maken van UX design kunnen we voor de klant en onszelf in een vroeg stadium een logische opbouw van de website realiseren en testen. Functies zijn hierdoor vooraf te bespreken en eenvoudig aan te passen. De Wireframes zorgen voor een objectief beeld in overzicht, gebruiksgemak, navigatie en conversiepaden. Met een minimaal aantal kliks moet de bezoeker zijn gewenste informatie kunnen vinden.

Website ontwikkeling

Na goedkeuring van de Wireframes ontwikkelen we een visueel ontwerp. Onze developers zetten dit om naar een veilige, strakke en goedwerkende website, app of platform. Brandcode verzorgt ook het onderhoud van websites, apps en platformen. Denk aan de belangrijke updates, optimalisatie-mogelijkheden en het voldoen aan wet- en regelgeving. Brandcode zorgt dat de applicaties optimaal en veilig blijven draaien in een schaalbare cloudomgeving.

Maatwerk oplossing

Als framework voor het bouwen van onze websites, mobiele apps of maatwerk applicaties gebruiken wij het toonaangevende PHP-framework van Symfony. Dankzij de modulaire architectuur zijn wijzigingen eenvoudig door te voeren. We ontwikkelen snelle en betrouwbare maatwerk webapplicaties. Voor de klant levert dit meer flexibiliteit en een flinke kostenbesparing op. Daarnaast kunnen we voor livegang uitgebreid testen, debuggen en documenteren. Het framework is volledig naar eigen wens te configureren. Andere voordelen van Symfony zijn de snelheid, stabiliteit en veiligheid van het platform.

Meer weten over Digital Design & Development?

Brandon de la Parra
Developer

Bel gerust!
+31 (0)70 756 75 77

NEEM CONTACT OP

Naast Digital Design & Development kunnen we je helpen met: