Een digitale uitdaging? Brandcode helpt!

Door de grote toename van online consumenten biedt de gemeente Den Haag hulp aan mkb’ers en zzp’ers, gevestigd in Den Haag, om digitaal verder te kunnen ontwikkelen. Door middel van een subsidie voucher kun je kosten, die worden gemaakt om je bedrijf optimaal te digitaliseren, tot 50% vergoed krijgen. De voucher betreft een minimum subsidie van € 1.000,- en een maximum van € 2.500,- die per onderneming eenmalig wordt verstrekt.

Digitaliseringsvoucher Gemeente Den Haag

‘Verbeter nu je digitale bedrijfsmarketing met 50% korting.’

Bij Brandcode kunnen wij je helpen met het verbeteren of opzetten van je website. Wil je liever de vindbaarheid en zichtbaarheid van je bedrijf verbeteren door SEO of een social media campagne, dan verzorgen wij dat ook graag! Ons team van vormgevers, programmeurs en creatieve marketing strategen staat altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. 

Samen sparren?

Zodra we samen de uitgangspunten hebben opgesteld voor verbetering van je website of een online marketingstrategie, kunnen wij aan de slag met een offerte. Deze offerte kun je vervolgens opsturen zodra je de voucher aanvraagt. Na goedkeuring gaan wij direct voor je aan de slag. Op deze manier wordt er nog niks gerekend voordat je de voucher goedgekeurd binnen hebt.

Meer informatie over de voucher vind je op de website van de Gemeente Den Haag. Wil je sparren over de mogelijkheden om de voucher optimaal in te zetten of heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact met op met Brandon!

Interview met Rob de Kleijnen

Vacature: Creatieve Eventmanager met sales kwaliteiten

Creatieve content marketeer met vlotte pen gezocht!