Interview met Rob de Kleijnen

Leer onze Sales Directeur Rob de Kleijnen kennen! Hij is onze nieuwste collega en we stellen hem graag aan je voor. Daarom hebben we een kort interview met hem afgenomen die je hier kunt lezen.

Sales directeur, vertel eens! Wat houdt jouw rol precies in?
Brandcode heeft een unieke positie met alle skills die we in huis hebben, daarnaast werken we samen met mooie bedrijven. Mijn rol is om nieuwe deuren te openen en meer mensen kennis te laten maken met de mooie services die Brandcode te bieden heeft. Verder help ik ook intern om de volgende stap te maken, zodat wij onze partners nog beter kunnen bedienen in een wereld die volop in transitie is.

Wat is jouw werkachtergrond?
Na een lange carrière in de uitgeverij heb ik de 10 jaar geleden Executive-People opgericht al snel gevolgd door Dutch IT Channel. Samen met mijn partner Witold Kepinski en ons team hebben we dit uitgebouwd tot een leading platform in het IT-media landschap. Afgelopen jaar heb ik afscheid genomen en kwam ik er al snel achter dat stilzitten niets voor mij is. Brandcode was mij al goed bekend als leverancier en partner, dus voor mij de perfecte, logische stap.

Van welke werkzaamheden krijg jij de meeste energie?
Werken met mensen blijft voor mij het leukste wat er is. Werkzaamheden die daarbij komen kijken zoals scherp discussiëren, creatief brainstormen en samen doelen stellen geven mij dus ook energie. Samen met mijn team de vertaling maken van maatwerk en oplossingen voor de marketing uitdagingen van onze klanten.

Heb je meer vragen voor rob? Stuur een Mail

Een digitale uitdaging? Brandcode helpt!

Vacature: Creatieve Eventmanager met sales kwaliteiten

Creatieve content marketeer met vlotte pen gezocht!