SEPAY: Live inzicht in transacties

SEPAY is een grote onafhankelijke aanbieder van elektronische betaaldiensten in Nederland. Het bedrijf bedient klanten met transactie-diensten, debet- en credittransacties, het leasen, kopen of verhuren van zowel mobiele als vaste pinautomaten. Ook verzorgen zij de volledige verwerking van deze transacties, inclusief de rapportages.

Ontwikkeling van app

Brandcode gaat aan de slag met de ontwikkeling van een app, waarmee klanten van Sepay live inzicht krijgen in transacties van hun betaalterminals. Transacties kunnen direct gedeeld worden met klanten via e-mail of een QR-code.

Interactief ontwerp

Brandcode gaat aan de slag met een interactief ontwerp. Zie het als een prototype. Op die manier brengen we digitale producten in een vroegtijdig stadium tot leven. Zo kunnen we tijdig testen en valideren en heeft de opdrachtgever op korte termijn inzage in de investering. In overleg met de developers van Sepay bouwen we de app voor Android en iOS. De app wordt toekomstbestendig ontwikkeld en biedt ruimte voor uitbreiding van functionaliteiten.

Interview met Rob de Kleijnen

Een digitale uitdaging? Brandcode helpt!

Vacature: Creatieve Eventmanager met sales kwaliteiten