Creatieve content marketeer met vlotte pen gezocht!

Heb je zin in een leuke uitdagende baan met groeipotentie? Om onze services uit te bouwen zijn wij op zoek naar een full-time content marketeer.

Bij Brandcode creative and digital agency is het onze dagelijkse ambitie om te zorgen dat bedrijven zich succesvol en met trots zowel offline als online profileren. Dit doen we op het gebied van branding & visual identity, marketing & campaigns, digital design & development. Onze expertise zetten wij onder andere in voor de overheid, vastgoedbedrijven, uiteenlopende mkb-bedrijven en corporate organisaties.

Wat ga je doen?

Social media en tekstschrijven zijn je ding en je hebt een goed gevoel voor het triggeren van een doelgroep. Verder bestaan jouw werkzaamheden uit:

  • Het bedenken en schrijven van vlotte en foutloze content;
  • Analyseren van content, SEO-data en optimalisaties uitvoeren;
  • Je beheert en coördineert de social media kanalen en contentkalender;
  • Het onderhoud van campagnes in Google Ads (pré);
  • Samenwerken met onze ontwerpers, foto en videografen;
  • Het werken voor en met veel verschillende klanten;
  • Kwaliteit, stijl en planning bewaken van campagnes.

Uiteraard bieden we je een goed salaris en aanvullende voorwaarden. Daarnaast zijn we flexibel ten aanzien van werktijden en willen we rekening houden met jouw persoonlijke wensen. Verder bieden we mogelijkheden tot het volgen van een opleiding om je verder te ontwikkelen.

Klinkt dit als muziek in de oren?

Werk jij graag in een afwisselende functie voor een jonge, professionele organisatie met een informele sfeer? Word dan onze nieuwe collega! Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@aveq.brandcode.nl

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interview met Rob de Kleijnen

Een digitale uitdaging? Brandcode helpt!

Vacature: Creatieve Eventmanager met sales kwaliteiten