Verbeteren van feedback

App je even voor mij, zodat ik je van feedback kan voorzien? Vanuit het VUMC Amsterdam kreeg Brandcode de vraag om mee te denken in het verbeteren van het feedbackproces tussen assistenten, co-assistenten en de klant. Het uiteindelijke doel; optimalisatie van het leerproces.

Klant: VUMC Amsterdam

“Door het succes van de app zijn ook andere afdelingen binnen het ziekenhuis met de Feedback App aan de slag gegaan.”

Brandon de la Parra
Developer

Team van specialisten

In een team van specialisten is binnen Brandcode de app ontwikkeld. Tijdens het bouwen is continu afstemming geweest met de eindgebruikers. Zij weten exact waar de behoefte ligt en welke toepassingen het meest bijdragen in een hectische werkomgeving. Dankzij de app is efficiëntere feedback mogelijk en levert het tijdsbesparing op onder de medewerkers.

Tijdens de bouwfase zijn we binnen Brandcode gekomen tot een hands-on feedback app die praktisch en snel op de werkvloer toegepast kan worden. Met de applicatie kunnen de artsen, verpleegkundigen en co-assistenten elkaar sneller en efficiënter van feedback voorzien. Feedback is immers een cruciaal aspect voor een optimaal leerresultaat binnen het VUMC.

De Feedback app

Voorheen kreeg men eenvoudig commentaar als: ‘Je doet het goed’ of ‘Dit zou misschien beter kunnen’. Vaak incompleet, waardoor het leerproces niet optimaal rendeerde. De nieuwe applicatie voorkomt dit. Nu kan er concreet en efficiënt feedback gegeven worden.

De Feedback app is gebouwd voor Android en Apple in een Cross Platform Framework. Dit houdt in dat de app maar één keer ontwikkelt hoeft te worden voor beide devices. Hiermee wordt op de lange termijn bespaart op ontwikkelings- en onderhoudskosten. Ook kan het VUMC de app volledig zelf beheren en inrichten. Dit doen zij door middel van een online beheeromgeving. De applicatie is snel, simpel en veilig.

Verbeteren van de medische zorg

Door het succes van de app zijn ook andere afdelingen binnen het ziekenhuis met de Feedback app aan de slag gegaan. Hierbij blijft Brandcode, in samenwerking met het VUMC, een actieve rol spelen in het optimaliseren van de app. Brandcode is trots dat de toepassing van deze e-health technologie bijdraagt aan het verbeteren van de medische zorg.

TO NEXT CASE

Wereldwijd eenduidige uitstraling