Gewild kantoren­complex op een steenworp afstand van de Amsterdam ArenA

Gerenommeerde bedrijven zoals Bijenkorf, Epson en Adidas behoren tot de huurders. De verhuurder is een dochteronderneming van IKEA, die als missie heeft om het dagelijkse werken zo comfortabel mogelijk te maken. Om het aanbod aan hospitality naar een hoger niveau te brengen, werd Brandcode gevraagd om een website en een app te ontwikkelen.

Responsive design

Responsive design is tegenwoordig dé enige echte goede oplossing wanneer je doelgroep zowel computers als tablets en telefoons gebruikt. De tweetalige website van Atlas ArenA hebben we zo ontworpen dat je op elk apparaat moeiteloos door het aanbod navigeert.

Je kleren laten stomen, een bezoek aan de sportschool plannen of het menu van een van de restaurants bekijken? In een paar seconden vind je de juiste informatie en regel je eenvoudig de gewenste dienst. Monumentale sfeerfoto’s maken de site een verleidelijke etalage voor alles wat Atlas ArenA te bieden heeft.

App met iBeacons

Voor deze opdrachtgever zijn we nog een stuk verder gegaan, door aanvullend op de website iOS en Android-apps te ontwikkelen. Deze maakt het voor gebruikers van telefoons en tablets nóg gemakkelijker om gebruik te maken van de services.

De app maakt bovendien gebruik van iBeacons, kleine zendertjes die op het terrein zijn geplaatst. Wanneer leden van de dienst zich in het zendgebied van een iBeacon begeven, ontvangen ze een pushbericht. Bij aankomst in het restaurant kan zo bijvoorbeeld de special van de dag worden getoond. Via het maatwerk ontwikkelde CMS kan de opdrachtgever zelf acties toevoegen. Er bestaan iBeacons in de vorm van een sticker, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.