Een internationale opdracht

Voor het internationale bedrijf Kuboid heeft ons audiovisuele team een video gemaakt bij Boxx Opslag in Amsterdam Sloterdijk. Kuboid specialiseert zich in het ontwerpen en bouwen van self storage spaces. Boxx Opslag is een locatie waar ze materiaal geleverd hebben voor de opslagruimtes. De opdracht vanuit de klant: een case study filmen op de self storage locatie in Amsterdam.

“Dit was een opdracht waar het belang van een goede organisatie onmisbaar was. Alles komt samen.”

Jimmy Thepass
Photo/Videographer

Een professionele uitstraling

De klant had een duidelijke visie voor het eindresultaat; zij wilden herkenbaarheid en professionaliteit uitstralen. Van tevoren hebben we daarom een lijst opgesteld met alle shots die de klant in de video terug wilde zien. Hierbij is het belangrijk om vooraf een schema op te stellen en deze aan te houden op de draaidag zelf. Daarnaast hebben we interviewvragen voorbereid aan de hand van vooraf afgesproken onderwerpen. Het was de bedoeling dat de shots (ofwel de bekende B-roll) overeen zouden komen met de onderwerpen van het interview. Tijdens het maken van deze video lag de uitdaging bij het eindresultaat wat moest passen bij het bestaande promotiemateriaal van Kuboid.

Een interview met de directeur

Op de locatie hebben wij het interview doorgenomen met de directeur van Boxx Opslag. Met elkaar hebben we een samenhangend verhaal gemaakt van het interview zodat de video goed zou vloeien.

Flitsende foto’s

Naast de promotievideo hebben we deze dag ook de locatie gefotografeerd. Deze zullen door Kuboid worden gebruikt worden als promotiemateriaal voor deze locatie op hun website. Hierbij was het belangrijk dat de foto’s, net als de video, zouden aansluiten op het bestaande materiaal van Kuboid.

Een tevreden klant

Dit was één van de klussen waar het belang van een goede organisatie onmisbaar was. De klant had een specifieke visie voor de video en hierbij is het belangrijk om op de draaidag deze wensen te bewaken. Het eindresultaat was een aantrekkelijke video die het verhaal van Boxx Opslag duidelijk overbrengt en de visie van Kuboid uitstraalt. Bekijk de video hier .

TO NEXT CASE

Bouwen aan een frisse huisstijl