AVEQ bouwt Feedback App voor VUmc

AVEQ heeft een app gebouwd voor het VUMC die bijdraagt aan het opleiden van coassistenten op de werkvloer. Hierdoor kan er efficiënter en tijdbesparend gewerkt worden.

Samenwerking

Na een eerdere samenwerking met het VUmc werd AVEQ gevraagd voor de ontwikkeling van een app. In samenwerking met arts-docenten, coassistenten en medisch specialisten bouwde AVEQ de Feedback App. Dit is een app die begeleiders helpt bij het geven van feedback aan coassistenten.

De Feedback App

De Feedback App is gebouwd voor Android en Apple in een Cross Platform Framework. Dit houdt in dat de app maar één keer ontwikkelt hoeft te worden voor beide devices. Hiermee wordt op de lange termijn bespaart op ontwikkelings- en onderhoudskosten. Ook kan het VUmc de app zelf volledig beheren en inrichten. Dit doen zij door middel van een online beheer omgeving.

Toekomst van de app

Door het succes van de app zullen ook andere afdelingen binnen het ziekenhuis met de app Feedback App aan de slag gaan. Hierbij zal AVEQ in samenwerking met het VUmc een actieve rol gaan spelen in het doorontwikkelen en meedenken van de app.