Complete vastgoedcommunicatie voor Altera vastgoed

Voor vastgoedfonds Altera verzorgt Brandcode de marketingstrategie, communicatie en webtechniek voor verschillende projecten.

Ervaring met communicatie vastgoed

Altera is actief op vier markten: woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimten. Het fonds schakelt Brandcode voor al deze segmenten in. De afgelopen jaren hebben we voor tientallen vastgoedprojecten de communicatie verzorgd. Van bouwborden tot sociale media en van advertorials tot Google Ads.

Allround vastgoed­communicatie

Vastgoedcommunicatie vraagt altijd om een totaalaanpak. Met Altera kiezen we per project voor de juiste combinatie van offline en online media om potentiële huurders te overtuigen.

We verzorgen onder andere de communicatie op de vastgoedlocaties, advertorials, brochures, printadvertenties, online advertenties, websites, promotievideo’s, e-mailmarketing, acties op sociale media en marketing-pr.

Websites en AdWords

Voor alle projecten maken we een website op maat. De basis hiervan is een maatwerk ontwikkeld CMS. Hiermee blijven de kosten beperkt en Altera kan gemakkelijk zelf wijzigingen in de sites doorvoeren. Daarnaast bouwden we een aantal verzamelsites, zoals logistiekehotspots.nl en bedrijfsruimterondschiphol.nl.

Om de gewenste stroom bezoekers naar de sites te krijgen, zetten we vaak Google Ads in. Met de juiste trefwoorden is dit nog steeds een zeer kostenefficiënte manier van adverteren. Ook door zoekmachineoptimalisatie (SEO) verhogen we het aantal bezoekers.