E-commerce webshop voor Cape Umbrellas Europe

Onlangs is Brandcode een samenwerking gestart met Cape Umbrellas Europe. Een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van parasols. De producten van Cape Umbrellas Europe worden in Kaapstad - Zuid Afrika geproduceerd en al ruim 20 jaar aangeboden aan de Internationale zakelijke, horeca- en retailmarkt.

Realisatie nieuwe webshop

Dankzij het wereldwijde gepatenteerde en unieke Automatisch Openend Systeem zijn de parasols binnen “no time” razend populair geworden. Naast de Afrikaanse en Amerikaanse markt zal nu ook de Europese markt worden benaderd. Daarom is Brandcode gestart met de realisatie van een nieuwe webshop gericht op de Europese markt en hebben we een Google Ads campagne opgezet voor optimale zichtbaarheid op Google. Per land komt er ook specifieke content, tekst en fotografie.

Op televisie bij SBS6 – De Grote Tuinverbouwing

Dit project doen we in samenwerking met Emeralld. Zij verzorgen de social media campagnes en is een zusteronderneming van één van de bekendste televisieproducenten in Nederland, Stokvis Content. De huidige campagne wordt onder andere versterkt door de parasols te tonen in de Grote Tuinverbouwing (wekelijks te zien op zaterdag om 17.00). De samenwerking tussen Brandcode en Emeralld is uniek. Samen zetten we ons in voor een optimaal resultaat met Cape Umbrellas Europe.

Hoe je zorgt dat jouw content­strategie klanten oplevert

Brandcode aan de slag voor EXTERUS

Sur­realistische tijden…