De ‘dresscode’ van Eventleader

De eventsoftware van Eventleader neemt je mee op reis in de dynamische wereld van evenementen. Van registratie op het platform tot webcasting. Van het aanmaken van live polls tot een virtuele beursvloer en het 3D-ontmoeten van mensen. De mogelijkheden op het platform zijn eindeloos en volledig op maat te maken. Brandcode heeft de unieke software zelf ontwikkeld en van een eigen unieke ‘dresscode’ voorzien.

“Eventleader is volledig onder 1 dak gerealiseerd. Van de ontwikkelaars tot de designers. Met ons gehele team hebben we unieke software voor de evenementenbranche ontwikkeld.”

Brandon de la Parra
Developer

Van concept naar volwaardige software

De eventsoftware is door het team van Brandcode vanaf concept naar een volwaardig platform ontwikkeld. We spelen hiermee in op de veranderende vraag vanuit de markt; van fysieke naar online events. Door de features in de software wordt enorm veel waarde toegevoegd aan events. We blijven het ook continu doorontwikkelen. Niet voor niets is de naam Eventleader gekozen. Voorop blijven lopen in de evenementenmarkt, dat is de gezamenlijke ambitie.

Creatief meets techniek

Tijdens de ontwikkeling zijn de creatieve mensen van Brandcode aan de slag gegaan met een onderscheidende branding. Van een sterk logo tot de juiste tone of voice en van een heldere navigatie tot een creatief design. Ook de video’s, fotografie en look & feel is vanuit Brandcode verzorgd. Alle elementen zijn op elkaar afgestemd door de specialisten binnen ons team. Eventleader is dan ook een mooie combinatie van technische ontwikkelaars en creatieve designers.

Heldere en intuïtieve vormgeving

Mensen zijn nog onwetend in de markt van online events en de mogelijkheden. Daarom is gekozen voor een gebruiksvriendelijke vormgeving. Onze UX designer heeft vooraf een heldere navigatie bedacht. De bezoeker snapt hierdoor intuïtief wat logische stappen op de website zijn. Features zijn bijvoorbeeld uitgelicht, zodat een bezoeker snel kan scannen wat de voordelen en mogelijkheden zijn.

Veiligheid en privacy

Naast de features staat veiligheid en privacy voorop bij Eventleader. Daarom is door onze developers het ‘privacy by default’ concept gehanteerd tijdens de ontwikkeling. Zo kunnen bezoekers zich tijdens het registreren onzichtbaar maken in de deelnemerslijst. Ook zijn er automatische procedures die ervoor zorgen dat na afloop van het event de gegevens van deelnemers verwijderd worden. Zo is het gebruik van Eventleader veilig en privacy-vriendelijk.

Eventleader live

Achter de schermen blijven we Eventleader continu door ontwikkelen. Naast online en hybride events richt Eventleader zich op live-events. Ook daar is de software van toegevoegde waarde, onder andere in het registratie proces. De kracht van live events zal altijd blijven bestaan.

TO NEXT CASE

The future of shopping